ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZINUCRAINA

Un grup internațional de crescători de pisici interzice felinele rusești din cauza situației din Ucraina / Membrii români ai grupului ajută crescătorii ucraineni

Federation Internationale Feline (FIFe), o organizație internațională a crescătorilor de pisici, a decis să interzică pisicile rusești în semn de protest față de invazia Rusiei în Ucraina.

Într-o declarație publicată pe site-ul său web, FIFe a declarat următoarele „Putem fi cu toții martori la distrugerile și haosul provocate de acest act de agresiune fără precedent.

„În plus, colegii noștri ucraineni, feliniști, încearcă cu disperare să aibă grijă de pisicile lor și de alte animale în aceste circumstanțe dificile. Suntem extrem de fericiți că mulți membri ai cluburilor FIFe care se învecinează cu Ucraina, cum ar fi Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova, dau o mână de ajutor prietenilor lor crescători ucraineni”, continuă declarația.
FIFe a decis că, începând cu 1 martie, nu va permite ca nicio pisică crescută în Rusia să fie importată și înregistrată în niciun registru genealogic FIFe din afara Rusiei.
De asemenea, organizația a decis că nicio pisică aparținând unor expozanți care locuiesc în Rusia nu poate fi înscrisă la nicio expoziție FIFe din afara Rusiei.
Consiliul de administrație al FIFe a decis, de asemenea, să aloce fonduri pentru a sprijini crescătorii de pisici și columbofilii din Ucraina. (Anima News)

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: