ISRAELMAGAZIN

Israel: După o noapte furtunoasă: ploi în toate zonele țării și ninsori în munții din nord

Miercuri seara au căzut ploi abundente în mari părți ale țării, în principal în zona de coastă din nord și centru. Pe parcursul zilei va continua să plouă cu intermitențe în nordul și centrul țării, îvor avea loc furtuni și vor sufla vânturi puternice.

Pe câmpia de coastă există teamă de inundații. Sunt așteptate ploi locale în nordul Negevului și există teamă de inundații în deșertul Iudeii și în zona Marea Moartă. Zăpada a căzut în munții din nord și va fi mai frig decât de obicei.
Maine, vineri, va continua sa ploua din cand in cand, din nordul tarii pana in Negev.
Se va constata o ușoară creștere a temperaturilor, iar ploile vor slăbi treptat începând cu după-amiaza. Sâmbătă va fi o altă ușoară creștere a temperaturilor în nordul țării, iar în centru poate fi burniță spre ploi locale slabe.
Duminică se va încălzi în continuare, va fi parțial înnorat și posibile ploi.
Temperaturile așteptate astăzi și seara: la Ierusalim de la 6 grade dimineața la 5 grade seara; în Tel Aviv de la 12 grade dimineața până la 13 seara; In Haifa 8 dimineata pana la 9 seara; Safed 2 – 4; Katzrin 7 – 7 ; Tveria 10 – 10; Nazaret 7 – 7; Afula 8 – 8; Beit Shean 11 – 10; Lod 12 – 10; Asdod 12 – 11; Ein Gedi 17 – 17; Beer Sheva 10 – 10; Mitzpe Ramon 6 – 6; Eilat 16 – 18. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d