ISRAELMAGAZIN

Atacul terorist din Israel – ACTUALIZARE: Cinci persoane ucise / Ședință de urgență a premierului cu miniștri și principalii reprezentanți ai serviciilor de securitate

Cinci persoane au fost ucise în această seară (marți), într-un schimb de focuri de armă în Bnei Brak. O altă persoană se află în stare gravă.

Deși inițial se anunțase că unul dintre atacuri ar fi avut loc și în orașul Ramat Gan, municipalitatea localității a negat acest lucru, anunțând printr-un comunicat oficial, că atacul nu a avut loc pe teritoriul orașului. Cu toate acestea, locuitorii din Ramat Gan au fost rugați să rămână acasă.
Cinci persoane au fost ucise în atacul armat de marți seara.
Teroristul, care a fost lichidat.
Unul dintre victime a fost rănită mortal și a fost transportată de urgență la Spitalul Beilinson din Petah Tikva, dar operațiunile de resuscitare au eșuat și a fost confirmat decesul acesteia.
Oficialii de securitate au spus că nu este clar deocamdată dacă în spatele atacurilor se afla un bărbat înarmat sau doi. Autoritățile încearcă acum să localizeze imagini video de pe stradă și să înțeleagă succesiunea evenimentelor.
În urma atacului, prim-ministrul Naftali Bennett va organiza o ședință urgentă cu ministrul Apărării Beni Gantz, ministrul de Interne Omer Bar-Lev, șeful de stat major Aviv Kochavi, șeful Securității interne Ronen Bar, comisarul de poliție Kobi Shabtai și alți oficiali pentru a discuta despre recentele evenimente. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d