Israelieni, cu tradiționala lor ospitalitate și căldură, românii vă așteaptă!

Autor: Nando Mario Varga, Anima News

Marți și miercuri (29 – 30martie 2022) în metropola israeliană Tel Aviv, în renumitul spațiu Ganei Hataruha (Grădina Expozițiilor) a avut loc târg-ul de turism IMTM 2022, un eveniment de excepție, destinat profesioniștilor din turism, atât din Israel cât și din străinătate.

Standul românesc a a adus în Țara Sfânta, doar pentru doua zile, din păcate, o mică parte din România, iar companiile de turism românești prezente aici au prezentat noutăți și i-au încântat pe miile de vizitatori cu oferte de nerefuzat, pentru a descoperi noi locuri pline de farmec în fascinanta Românie.
Mie personal, mi-a făcut o deosebită plăcere să revăd prieteni dragi ai Israelului, printre care menționez in mod special pe fosta directoare a Tarom în Israel, d-na Daniela Dragne, în prezent consultant pentru turism.


O persoana dedicată 100% industriei ospitalității, un adevărat profesionist, care în anii în care a condus agenția Tarom din Israel, a activat la cele mai înalte standarte ale acestei meserii nobile și extrem de umane.
Doamna Daniela Dragne s-a identificat non-stop, 24/7, cu cei care, cu drag intrau în agenția unde tricolorul românesc și alb-albastrul israelian ofereau exemplul celei mai strânse și respectabile prietenii între cele două state.
Și acolo, cu răbdare, dragoste, înțegere și devotament, d-na Daniela Dragne încerca și, incredibil, reușea, să rezolve orice problemă, chiar și cele în regim de urgență.

Daniela Dragne

Recunosc, a fost o reală și caldă surpriză s-o revăd pe d-na Daniela Dragne, un dragă prietenă personală, dar mai ales, un valoros prieten al Israelului, o inimă care bate cu drag pentru statul evreu.
Standul românesc, recunosc destul de modest în comparație cu alte standuri, a depășit însă multe spații turistice prin devotamentul și profesionalismul delegației agenților de turism din România.
Am plecat din expoziție cu mici sclipiri de nostalgie și dor în colțul ochilor.
Dar, fiindcă întotdeauna există un dar, mi-am îndulcit amintirile cu o minune a copilăriei adusă la stand și oferită vizitatorilor de noii mei prieteni români: minunatul și neuitatul mic baton de ciocolată cu rom.


Mulțumesc România și îți urez valuri de turiști israelieni! (Nando Mario Varga, Anima News)

 

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: