LUMEA DE AZIMAGAZINROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

Campania umanitara “Calea spre credință” dedicată persoanelor cu nevoi speciale

Tânărul jurnalist Mihai Căldăraru (în calitate director al Direcției Generale de Asistență Socială din Asociației Europene a Drepturilor Omului) demarează campania umanitară „Calea spre credință”.

Campania se va desfășura în 22-23-24 aprilie 2022 la Catedrala Metropolitana din Iasi (Sf. Paraschieva), Mănăstirea Prislop din Hunedoara (Sf. Arsenie Boca) și Mănăstirea Bistrița din Vâlcea (Sf. Grigorie).
Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv copiilor proveniți din medii vulnerabile.
Beneficiarii campaniei umanitare vor primi daruri (alimente, produse de igienă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea, vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată.
”În Săptămâna Luminată, când Raiul se deschide, vom merge să luăm Lumină întru credință, rugăciune și ajutor și pentru cei greu încercați de viață. Porţile deschise ale mănăstirilor ne vor demonstra că nu există obstacole care să ne despartă de mila lui Dumnezeu, că putem păşi cu încredere în Sfintele Lăcașe atâta timp cât râvnim la harul dumnezeiesc! Fiecare dintre noi suntem chemaţi să facem binele în sprijinul celor săraci, de aceea orice ajutor material, financiar sau spiritual este bine venit pentru a duce la îndeplinire proiectele de caritate pe care le desfăşurăm. Mulţumim tuturor celor care ne ajută şi sperăm ca multe alte persoane să ne ofere sprijinul lor.
Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem”, a declarat Mihai Căldăraru. 

Lasă un răspuns

%d