ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZINUCRAINA

Președintele ucrainean: „Vom deveni „Marele Israel” – securitatea va fi o prioritate absolută în următorii 10 ani”

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky a declarat într-un interviu acordat televiziunii ucrainene că, după invazia rusă, țara sa va deveni un „Mare Israel”, securitatea țării fiind o prioritate absolută pentru următorii 10 ani.

Zelensky a adăugat că „negocierile cu Rusia rămân singura opțiune pentru Ucraina, deși posibilitatea de a purta astfel de discuții este acum o provocare”, având în vedere descoperirea cadavrelor a peste 400 de cetățeni din Bocha și din alte orașe.
El a spus că el și președintele rus Vladimir Putin nu se vor putea întâlni personal.
Între timp, agenția rusă de știri Interfax a relatat că au loc convorbiri video între părți.
Se pune întrebarea de ce aceste două țări care își impun activitățile războinice legând mereu Israelul și evreii, Rusia pretinzând că se răzbună pe țara nazistă punând capăt tuturor naziștilor din Ucraina, iar Zelensky își remarcă identitatea evreiască și sionismul de fotoliu (nicio condamnare a ultimelor atentate din Israel) predispunându-se să devină „marele Israel”.
Dar de ce să legi mereu de evrei și Israel, un conflict între aceste două țări, conflict care durează de ani de zile ?
Acest lucru devine nesănătos și aproape antisemit… Micul Israel nu dorește să intervină în acest conflict pentru propria securitate și este ocupat să lupte împotriva islamului radical în propria țară! (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: