ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZINSTIL DE VIAȚĂ

Roșii vândute cu 100 dolari cartonul în Autoritatea Palestiniană: Furioși, palestinienii merg la supermarketul israelian Rami Levy (VIDEO

Din ce în ce mai mulți palestinieni fac cumpărături la supermarketul israelian „Rami Levy”, pe măsură ce prețurile la palestinieni cresc vertiginos: „Banii înving ideologia”, varianta cu roșii!

Costul ridicat al vieții îi afectează, de asemenea, pe palestinieni. Prețul roșiilor în teritoriile palestiniene, care reprezintă un aliment de bază atât pentru israelieni, cât și pentru palestinieni, a crescut vertiginos – peste 10 șekeli kilogramul (aprox. 3,11 dolari). În Israel, prețul variază între 2-4 șekeli kilogramul.
Înregistrarea video de ieri a unei vânzări de legume în piețele palestiniene arată cum o cutie mare de roșii este vândută cu 325  shekeli (100 dolari), ceea ce a provocat un scandal pe rețelele de socializare arabe.
Ca urmare, mulți palestinieni au anunțat pe rețelele de socializare că își cumpără roșiile de la supermarketul israelian „Rami Levy”, fără să țină cont de faptul că este o companie israeliană și că filialele acesteia sunt „stabilite pe teritoriul palestinian ocupat”.
Unii palestinieni încearcă să lupte împotriva acestui fenomen… Dar banii sunt mai presus de ideologie. Iar acest lucru este valabil și în cazul roșiilor.
În clipul atașat, puteți auzi un palestinian mulțumindu-i lui „Rami Levy” pentru că a ajutat poporul palestinian să facă față costului ridicat al vieții. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: