ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Un oncolog l-a vizitat pe Putin de 35 de ori în ultimii 4 ani / Tratament special: Liderul rus s-a scăldat în sânge…

O agenție de presă rusă a dezvăluit, în cadrul unei anchete, că o echipă de medici, experți în domeniul cancerului, l-a vizitat deseori pe președintele rus Vladimir Putin la domiciliul său sau l-a însoțit în călătorii, în contextul în care se ridică tot mai multe întrebări cu privire la starea de sănătate a președintelui în vârstă de 69 de ani.

Un nou studiu realizat de Proekt a arătat că un oncolog specializat în cancerul tiroidian l-a vizitat pe Putin de 35 de ori în ultimii patru ani.
Ancheta arată că Evgheni Silbonov, un oncolog tiroidian, l-a vizitat pe Putin la reședința sa din orașul Sochi, de la Marea Neagră, de 35 de ori și a petrecut cu acesta aproximativ 166 de zile.
În plus, doi specialiști ORL, Igor Iskov și Alexei Shiglob, l-au vizitat frecvent pe președintele rus.
Dr. Alexei Shiglob a călătorit pentru a se întâlni cu Putin de 59 de ori și a petrecut în total 282 de zile cu acesta între 2016 și 2020, se arată în raport.
Ancheta a citat un medic, care nu și-a dezvăluit identitatea, care a declarat că bolile tiroidiene, inclusiv cancerul, sunt cel mai adesea diagnosticate de un specialist în otorinolaringologie, iar apoi oncologul și chirurgul continuă tratamentul.
Potrivit site-ului Business Insider, agenția de investigații a reușit să determine identitatea medicilor care au petrecut timp cu Putin examinând facturile de cazare la hotel publicate pe site-ul de achiziții publice al guvernului.
Raportul indică faptul că datele la care medicii s-au cazat în hotelurile din Soci corespund vizitelor oficiale ale lui Putin în oraș sau perioadelor în care acesta a dispărut în mod misterios de la vedere.
Ancheta a constatat că numărul mediu de lucrători medicali din cartierul lui Putin a crescut de la cinci în 2016 și 2017 la nouă în 2019.
Din personalul medical al lui Putin mai făceau parte un anestezist, un neurochirurg, un specialist în boli infecțioase și un medic de terapie intensivă.
Ancheta a mai susținut că Putin s-a bazat și pe metode de medicină alternativă, cum ar fi scăldatul în sânge extras din coarne de cerb.
În raport se spune că Putin a aplicat tratamentul alternativ la recomandarea ministrului său rus al apărării, Serghei Șoigu, deoarece unii cred că sângele de cerb îmbunătățește sistemul cardiovascular și că vasele sale de sânge întineresc pielea.
Site-ul spune că procesul de extragere a sângelui din coarnele de cerb se face prin tăiere în timp ce animalul este încă în viață, într-un proces despre care activiștii pentru drepturile animalelor spun că este similar cu procesul de îndepărtare a unghiilor cuiva.
Putin nu a mai fost văzut în public în septembrie 2021, când comunitatea medicală a suspectat pe scară largă că a suferit o operație complexă la tiroidă, potrivit anchetei.
Putin a apărut apoi cu fața umflată, stârnind zvonuri că ar fi luat steroizi, folosiți adesea pentru tratarea cancerului tiroidian.
Kremlinul a refuzat anterior să răspundă la întrebări despre starea de sănătate a lui Putin, iar un purtător de cuvânt al guvernului a insistat în 2020 că starea sa de sănătate este „excelentă”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: