ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Criza coaliționară din Israel: Premierul Bennett – „Idit Silman a fost persecutată luni de zile și a sfârșit prin a ceda”

Premierul israelian Naftali Bennett a reacționat miercuri seară la demisia din coaliție a deputatei Idit Silman, spunând că aceasta „a fost persecutată luni de zile, cu abuzuri verbale din partea susținătorilor lui Benjamin Netanyahu și liderului partidului Betsalel, la cel mai teribil nivel”.

Premierul a continuat: Mi-a descris amenințările la adresa locului de muncă al soțului ei, Shmulik, și a copiilor ei de la Bnei Akiva. A cedat în cele din urmă.”
„Principalul lucru pe care trebuie să îl facem acum este să stabilizăm fracțiunea și coaliția. Am vorbit cu toți liderii de partid, toți vor să continue cu acest guvern. Acest guvern lucrează pentru toți cetățenii țării”, a adăugat Naftali Bennett.
„Întregul guvern s-a bazat pe menținerea status quo-ului, nu pe mișcări bruște. Alternativa este organizarea de noi alegeri și poate mai multe alegeri după aceea și o întoarcere la zilele de instabilitate periculoasă pentru statul Israel”, a subliniat el.
Primul-ministru a declarat că evenimentul oferă „o oportunitate de a învăța lecții și de a reduce decalajele care au fost create”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: