ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Atentatul din Tel Aviv – Victimele: Tomer Morad și Eitam Magini, doi prieteni nedespărțiți

Cei doi israelieni, Tomer Morad, 28 de ani, și Eitam Magini, 27 de ani, care au fost uciși aseară (joi) în atacul terorist de pe strada Dizengoff din Tel Aviv sunt doi prieteni din Kfar Saba care au venit împreună la barul „Ilka” și au petrecut acolo. Alte 15 persoane au fost rănite în atac.

Moartea lor a fost stabilită la spital, după o luptă pentru a le salva viața.
Alon Besa, prietenul lui Tomer, i-a adus un omagiu: „Tomer era persoana care îi ținea pe toți laolaltă. Toți prietenii erau mereu în jurul lui. Echipa. Hapoel Tel Aviv a fost cea mai mare iubire a sa după iubita sa Ariel. Ea era marea lui iubire. Era un „om iubit și fericit. Îi plăcea să iasă în oraș, să gătească. Tomer stătea cu Eitam în blestematul pub și își așteptau prietenii. Tomer tocmai absolvise și își căuta un nou loc de muncă. Eitam și Tomer se aflau în centrul grupului de prieteni. Amândoi erau buni prieteni de ani de zile”.
Gal Benvenisti, un prieten al lui Tomer și Eitam, a declarat: „Am stabilit în grupul WhatsApp să ne întâlnim în Ilka. Amândoi erau foarte responsabili. După 45 de minute în care nu am primit niciun răspuns de la ei, ne-am dat seama că ei erau victimele”.
„Ne-am trezit într-o dimineață insuportabil de dificilă, cu vestea tristă a uciderii celor doi locuitori ai orașului nostru – Eitam Magini și Tomer Morad, prieteni din copilărie care au crescut și au fost educați în Kfar Saba. Inima mea este alături de familiile celor uciși, sentimentele sunt dure și amestecate cu furie, frustrare și durere. Nu există cuvinte și nici consolare pentru cei care și-au pierdut copiii. Vom sprijini familiile și vom face totul pentru a ne proteja viețile și vom continua lupta până când vom învinge. Însănătoșire grabnică pentru cei răniți și trimitem condoleanțe în numele întregului oraș familiilor celor uciși”, a declarat primarul din Kfar Saba.
„.
15 persoane au fost rănite în atacul terorist armat de aseară din Tel Aviv, una dintre ele se află acum în stare critică, viața fiindu-i pericol, iar trei sunt în stare gravă, dar stabilă.
Teroristul, Raed Hazem, un rezident al taberei de refugiați din Jenin, a fost ucis în această dimineață de o unitate Shin Bet. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: