ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZI

New York: 13 persoane împușcate și dispozitive nedetonate găsite în metroul din Brooklyn

13 persoane au fost împușcate într-o stație de metrou din Brooklyn și, de asemenea, mai multe dispozitive nedetonate au fost găsite la fața locului, potrivit oficialilor pompierilor și a trei surse din cadrul forțelor de ordine. Acestea subliniază că ancheta este preliminară.

13 persoane ar fi fost împușcate de un bărbat de aproximativ 1,70 metri înălțime care purta o mască de gaze și o vestă portocalie de construcții, potrivit a trei oficiali de rang înalt din cadrul forțelor de ordine. Acesta a fugit de la locul faptei și nu a fost prins.
Mai multe surse din cadrul forțelor de ordine au declarat că este posibil ca atacatorul să fi aruncat un dispozitiv înainte de a deschide focul în stația de pe strada 36 și Fourth Avenue din Sunset Park, marți, în jurul orei locale 8:30.
Nu este clară amploarea rănilor victimelor.
Fotografiile postate pe rețelele de socializare au arătat oameni însângeratți pe peron, iar imaginile din aplicația Citizen au arătat o prezență intensă a forțelor de ordine la fața locului.
Poliția din New York i-a avertizat pe newyorkezi să evite zona și să se aștepte la vehicule de urgență și la întârzieri. Alimentarea cu energie electrică a fost oprită pe linia N/R de la 59 Street până la Atlantic Avenue și au fost raportate întârzieri majore pe liniile B, D, F, N, Q și R. Serviciul W este suspendat.
Școlile locale au fost închise, potrivit consilierului democrat Alexa Aviles, care reprezintă zona.
Nu au fost disponibile imediat alte informații.
Știre în curs de redactare. Vom reveni. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: