ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

New York: Atacul armat din metrou: 23 de răniți, poliția se concentrează asupra locatarului unei dube

Un bărbat înarmat purtând o mască de gaz și o vestă de construcții a declanșat marți două dispozitive fumigene și a tras cel puțin 33 de gloanțe într-o garnitură de metrou la orele de vârf, rănind 23 de persoane, dintre care 10 prin împușcare, au anunțat autoritățile.

Poliția cercetează orașul în căutarea atacatorului, „un bărbat de culoare”, înalt de aproximativ 1,65 m, „corpolent” și purtând o „vestă verde și portocaliu, specifică lucrătorilor din construcții” și un hanorac gri.
La locul împușcăturilor, anchetatorii au găsit un pistol și trei încărcătoare, precum și o cheie de la un vehicul care le-a permis să urmărească arma până la o dubă a companiei americane U-Haul recent închiriată și abandonată în Brooklyn.
Șeful anchetei, James Essig, a declarat că nu se știe încă dacă ocupantul vehiculului, identificat ca fiind Frank R. James, în vârstă de 62 de ani, are vreo legătură cu atacul din subteran.
Autoritățile au analizat postările sale de pe rețelele de socializare, unele dintre acestea determinându-i pe oficiali să sporească securitatea în jurul primarului orașului New York, Eric Adams, care a fost aspru criticat în diverse videoclipuri de pe YouTube.
Șeful poliției din New York, Keechant Sewell, a calificat postările drept „deranjante”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: