LUMEA DE AZIMAGAZIN

SUA: Atacatorul din metroul din New York a fost arestat

Frank James, 62 de ani (foto), suspectat că a tras focuri de armă în metroul din New York, a fost arestat pe o stradă din Manhattan, a informat WNBC în această seară (miercuri).

Primarul New York-ului, Eric Adams, a spus: „New Yorkezii, am reușit. Am reușit. Vom proteja oamenii acestui oraș și îi vom captura pe cei care cred că pot aduce teroare newyorkezilor obișnuiți”.
James a fost prins în cartierul East Village din Manhattan, după ce a fost zărit de trecători care au sunat la poliție.
Mai devreme, poliția i-a făcut publice detaliile și descrierea. James a postat anterior zeci de videoclipuri în care l-a criticat pe primarul Eric Adams și ușurința cu care pot fi comise crime în metrou.
Potrivit bănuielii, James, care are adrese în Wisconsin și Philadelphia, a închiriat un camion, ale cărui chei au fost găsite la fața locului. Avea, de asemenea, un pistol semiautomat și un topor. Grenade de fum și artificii au fost găsite în vehiculul său. Potrivit CNN, la fața locului a fost găsit și un card de credit.
Cel puțin 29 de persoane au fost rănite în incident, inclusiv zece care se pare că au fost rănite de focuri de armă, la o stație de metrou de pe strada 36 din cartierul Brooklyn din New York.
După incident – trăgătorul a fugit.i
Șeful poliției din New York a spus că incidentul nu a fost investigat ca un act de terorism. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d