ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAEL

Israel: Rachetă trasă din Gaza spre Sderot, o casă ușor avariată

O rachetă a fost trasă miercuri seara târziu asupra Israelului din Fâșia Gaza, controlată de mișcarea teroristă Hamas, a anunțat armata israeliană.

„O rachetă a fost lansată din Fâșia Gaza spre teritoriul israelian”, a declarat armata într-un scurt mesaj, poliția locală precizând că racheta s-a prăbușit pe un câmp din orașul israelian Sderot, fără a provoca răniți.
Imagini din orașul Sderot din sudul țării, unde au sunat sirenele,, par să arate schije de la impactul unei rachete în apropierea unei case.
Patru persoane au fost tratate în stare de șoc, inclusiv un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost transportat la spital, potrivit serviciului de ambulanță Magen David Adom.
Aceasta a fost a doua rachetă lansată din Gaza spre Israel de la începutul săptămânii, dar prima în ultimele luni care a lovit teritoriul israelian.
Luni seara, o rachetă lansată din Gaza a fost interceptată de scutul antirachetă israelian „Iron Dome”.
În urma atacului din Gaza, care nu a fost revendicat, aviația israeliană a bombardat pozițiile Hamas.
Aceste evenimente au loc într-un moment în care tensiunea rămâne ridicată în Israel și în teritoriile palestiniene, mai ales după ciocnirile din acest weekend dintre manifestanți palestinieniși poliția israeliană pe Muntele Templului din Ierusalim. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: