ISRAELLUMEA ARABĂLUMEA DE AZIORIENTUL MIJLOCIU

Premierul israelian, secretarului general al ONU: “Comunitatea internațională nu trebuie să servească agenda organizațiilor teroriste”

Premierul israelian Naftali Bennett a discutat sâmbătă seara, prin telefon, cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres, și și-a exprimat dezamăgirea față de lipsa de condamnare de către ONU a tirurilor de rachete asupra Israelului.

În timpul conversației, șeful guvernului a declarat că comunitatea internațională nu trebuie să servească agenda organizațiilor teroriste.
“Israelul folosește forța pentru a restabili ordinea, în fața unor oameni care pregătesc în avans pietre și cocktailuri Molotov pentru a le folosi în interiorul moscheii”, a explicat el, referindu-se la confruntările de pe Muntele Templului.
“Dacă nu ar face acest lucru, ar împiedica zeci de mii de musulmani să se roage”, a declarat Naftali Bennett.
Naftali Bennett și Antonio Guterres au discutat, în cele din urmă, despre călătoria planificată a celui din urmă pentru a se întâlni cu președinții rus și ucrainean, precum și despre eforturile de a găsi o soluție pentru a pune capăt războiului. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d