DESPRE NOI

TRUSTUL MEDIA ANIMA – Agenția de știri Anima News

 Cu o experiență de 12 ani, Anima News – Agenţia de Ştiri a Trustului Media Anima, a luat fiinţă în Israel, din dorinţa unor jurnalişti determinaţi şi profesionişti, susţinuţi de o echipă de management orientată către dezvoltare, având ca obiectiv oferirea unui conţinut de calitate, relevant şi adaptat la condiţiile actuale de piaţă.
Lansată în anul 2011, din dorința de a acoperi zilnic informațiile din Israel și Orientul Mijlociu, Anima News a fost și a rămas unica agenție de știri online în limba română care acoperă zilnic necesitatea de știri, informații, analize și comentarii din această zonă fierbinte a lumii.
Începând cu anul 2021, din dorința de a-și extine domeniile de interes și activitatea, în special pe cel mai important target al României și anume diaspora românească, conducerea Agenției de știri Anima News a decis înființarea unui ONG românesc – Trustul Media Anima.
La ora actuală din Trust, în afară de Agenția de știri Anima News (animanews.org), mai fac parte:

* Agenția Dor de dor – Vocea Diasporei (dordedorvoceadiasporei.com)

* Radio Anima News (În curând)

* TV Anima News (În curând)

 

Președinte Trustul Media Anima: Nando Mario Varga

Responsabil colaboratori externi: Viorel Maier

 

Trustul Media Anima este unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România şi are misiunea de a oferi un conţinut personalizat de știri, informaţii şi publicitate plecând de la ideea că în jurul nostru, mai cu seamă în contextul în care ne aflăm, se desfăşoară o multitudine de evenimente.

 

Lasă un răspuns

%d