ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israelul a dejucat o tentativă de atac cu cuțitul în centrul țării

Poliția israeliană a anunțat vineri seară că a arestat un atacator palestinian în vârstă de 19 ani care plănuia să comită un atac terorist în apropiere de orașul Tzur Yitzhak din centrul Israelului.

Potrivit poliției, suspectul – care se pare că se afla ilegal în Israel – era în posesia unui cuțit, a unei pietre și a unei scrisori care indica „intenția sa de a comite un atac pe teritoriul israelian”.
„Ofițerii de la stația Tayibe au efectuat verificări în zona Tzur Yitzhak și a rutei 444 după ce au primit o sesizare cu privire la un bărbat care se plimba în jurul intersecției Tzur Yitzhak într-o manieră suspectă, cu o piatră în mână”, a declarat poliția.
Suspectul a fost dus la secție pentru a fi interogat în continuare.
Noul incident survine în timp ce noi confruntări au izbucnit vineri dimineață în apropierea și în tabăra Jenin, un bastion al facțiunilor teroriste palestiniene din care provin unii dintre autorii atacurilor din Israel din ultimele luni.
Armata israeliană a lansat mai multe operațiuni pentru a-i prinde pe teroriștii palestinieni căutați acolo.
Vineri, un polițist israelian a fost ucis într-o operațiune împotriva teroriștilor în Burqin, lângă Jenin, potrivit unui comunicat oficial. Grupul armat palestinian Jihadul Islamic a declarat că luptătorii săi l-au ucis. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: