ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA DE AZIMAGAZIN

Eurosatory 2022: Zeci de companii israeliene din domeniul apărării la expoziția de la Paris de săptămâna viitoare

Ministerul israelian al Apărării va prezenta o gamă largă de companii de securitate și tehnologiile acestora în cadrul Pavilionului național al Israelului la expoziția internațională de apărare și securitate Eurosatory 2022, care va avea loc la Paris între 13 și 17 iunie.

Expoziția, care are loc o dată la doi ani, este considerată una dintre cele mai mari și mai importante din lume, cu peste 1.800 de companii din aproximativ 63 de țări care își expun cele mai recente produse în fața a peste 57.500 de vizitatori din întreaga lume, inclusiv delegații oficiale din 92 de țări, potrivit organizatorilor.
Cincizeci și șase de companii israeliene își vor prezenta tehnologiile, inclusiv robotică, sisteme de avioane fără pilot, sateliți, echipamente de protecție pentru forțele armate și echipamente de salvare, potrivit unui comunicat al SIBAT, Direcția pentru cooperare internațională în domeniul apărării din cadrul Ministerului Apărării.
„Suntem foarte mândri de participarea a aproape 60 de industrii de apărare israeliene în acest an”, a declarat directorul SIBAT, Yair Kulas.
„Vom prezenta o gamă largă de tehnologii revoluționare care integrează o experiență operațională vastă și oferă soluții pentru diverse provocări atât pe câmpurile de luptă actuale, cât și pe cele viitoare”, a spus el.
Ministerul israelian al Apărării anticipează o creștere generală a cererii de echipamente de apărare din partea diferitelor țări în urma invaziei Rusiei în Ucraina, iar Israelul ar dori să poată satisface o parte din aceste cereri.
În 2021, ca și în anii precedenți, Europa a fost cel mai mare cumpărător de echipamente de apărare israeliene, reprezentând 41% din totalul exporturilor.
„Europa este una dintre cele mai importante piețe ale noastre. Dar există interes pentru tehnologiile avansate israeliene în întreaga lume. Datorită experienței noastre operaționale, tehnologiile noastre sunt foarte apreciate în întreaga lume”, a adăugat Amira Ilany, director al diviziei SIBAT din Europa și America de Nord.
Oficialul de rang înalt a declarat că se așteaptă ca numărul participanților și al expozanților să fie mare, deoarece expoziția nu a mai avut loc din 2018 din cauza pandemiei Covid-19.
Cu această ocazie, „Ministerul Apărării a ținut să integreze și să sprijine întreprinderile mici și mijlocii israeliene din domeniul Apărării, deoarece este extrem de important să se consolideze aceste industrii inovatoare”, a subliniat ea. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: