ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZIN

Israelul refuză să finanțeze o operație la nas pentru o teroristă rănită într-o tentativă de atentat

Serviciul penitenciar israelian (IPS) nu va plăti pentru operația la nas a lui Asraa Jabas (foto), o teroristă rănită după ce a încercat să comită un atentat în Cisiordania, a anunțat marți dimineață presa israeliană.

Decizia a fost notificată într-o scrisoare trimisă familiei polițistului Moshe Hen, care a fost el însuși grav rănit în tentativa de atac.

                           Polițistul israelian Moshe Hen, rănit în atentat

Guvernul israelian nu a reușit să găsească o soluție la problema rănilor suferite de teroristul palestinian, întrucât în urmă cu două săptămâni i-a cerut personal ministrului Securității Publice, Omer Bar Lev, să nu folosească banii contribuabililor pentru a plăti operația de reconstrucție a teroristei.
Terorista palestiniană în vârstă de 37 de ani, care a fost rănită la față și la mâini după ce a încercat să dea foc unei butelii de gaz într-o mașină la un punct de control din apropierea așezării Maale Adumim în 2015, a fost condamnată la 11 ani de închisoare.
Administrația închisorii a aprobat deja finanțarea a două operații de chirurgie plastică pentru a-i repara mâinile. Cu toate acestea, a fost depusă o petiție la Curtea Supremă pentru revizuirea acestei aprobări. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: