Thailanda: Atac iranian împotriva israelienilor, DEJUCAT

În contextul unei serii de asasinate suspecte în Iran, forțele de securitate thailandeze au dejucat cu succes, atacuri organizate de iranieni împotriva unor ținte occidentale și israeliene.

În spatele planificării atacurilor din Thailanda se află un agent iranian, care a fost arestat în Indonezia cu un pașaport bulgar fals.
Acesta a colaborat cu complici pentru a crea o infrastructură și celule teroriste în Thailanda. Deși tentativa de atac a fost dejucată, iranienii continuă să încerce să comită atentate, în Thailanda și în alte părți ale lumii.
Iranul folosește toate mijloacele posibile pentru a le face rău israelienilor din străinătate – încercările de răzbunare fiind tot mai multe în urma asasinării unor înalți oficiali iranieni în ultimele zile, puse pe seama Israelului.
Luni, forțele de securitate din Thailanda monitorizau mișcările agenților iranieni care se pare că se aflau în interiorul țării, după ce agentul iranian a fost arestat în Indonezia în drum spre Qatar.
A fost emisă o avertizare de călătorie în Turcia pentru israelieni, deoarece au fost făcute amenințări concrete. Pe listă ar putea fi adăugate și alte țări. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: