Amenințarea iraniană: Ministrul israelian de Externe îi îndeamnă pe israelieni să nu călătorească în Turcia / Iranieni încearcă să asasineze sau să răpească israelieni

Yair Lapid, ministrul israelian de Externe, i-a îndemnat luni pe israelieni să nu călătorească în Turcia din cauza amenințărilor concrete din partea Iranului.

Yair Lapid a declarat că agenții iranieni încearcă să asasineze sau să răpească israelieni, calificând amenințarea drept “reală și iminentă”.
“Dacă aveți planificată o călătorie la Istanbul, anulați-o. Nu există nicio vacanță care să merite viețile voastre”, a îndemnat el.
“Unii dintre voi v-ați întors în Israel și vă continuați viața printre noi fără să știți că viețile voastre au fost salvate”, a spus el.
Autoritățile israeliene au emis un avertisment de călătorie pentru Turcia, care a fost ridicat la nivelul 4 (cel mai ridicat) după ce au fost dezvăluite amenințări iraniene împotriva israelienilor din această țară.
Agențiile de securitate israeliene și turcești au descoperit luna trecută un complot iranian de răpire a unor turiști israelieni în Turcia și l-au dejucat la timp.
Misiunile diplomatice israeliene sunt în alertă, așteptându-se ca Iranul să caute răzbunare pentru asasinarea, luna trecută, a unui înalt oficial al Gardienilor Revoluției. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: