ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZINTURISM

Bugetul Ministerului israelian al turismului se ridică la aproximativ 82 de milioane euro

Bugetul Ministerului israelian al Turismului pentru dezvoltarea infrastructurii publice de turism se ridică în acest an la aproximativ 300 de milioane de shekeli (82 de milioane de euro).

Ministerul invită autoritățile locale și organismele publice să depună cereri de asistență pentru implementarea proiectelor care vor contribui semnificativ la turismul receptor și intern.
„După ani de zile fără buget de stat, Ministerul israelian al Turismului alocă sume semnificative pentru a crea și moderniza infrastructura turistică în tot Israelul. Acest buget ne va permite să ne atingem obiectivul de 10 milioane de turiști pe an până în 2030”, a declarat ministrul Turismului, Yoel Razvozov.
„Așa cum am făcut și în ultimul an, vom continua să investim în planuri pe termen lung care vor îmbunătăți turismul pe care îl avem aici în Israel, extinzând oferta hotelieră, îmbunătățind serviciile și reducând costurile vacanțelor în Israel. Pentru că o vacanță nu este doar pentru cei bogați”, a adăugat el.
Directorul general al Ministerului Turismului, Dani Shahar, a dat asigurări că „directiva pe care o emitem este rezultatul unei munci asidue, care include multe discuții și consultări legate de condițiile și prioritizarea proiectelor care vor da cel mai eficient rezultat optim.
În ultimele săptămâni, țara s-a redeschis pentru turiști, după o închidere de doi ani din cauza pandemiei de coronavirus. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: