Israel: Premierul demisionar Naftali Bennett nu va candida la următoarele alegeri

Premierul Naftali Bennett a decis să nu candideze la viitoarele alegeri și i-a informat pe membrii partidului său Yamina în cursul zilei de miercuri, potrivit unei declarații a purtătorului său de cuvânt.

Bennett va rămâne prim-ministru interimar atunci când ministrul de externe Yair Lapid îl va înlocui, ceea ce s-ar putea întâmpla chiar joi, dacă Knesset-ul va adopta în cele din urmă o lege pentru dizolvarea parlamentului.
La câteva ore după acest anunț, Naftali Bennett a susținut o conferință de presă sub forma unui adio politic.
“Nu intenționez să candidez la următoarele alegeri, dar voi rămâne un soldat credincios al acestei țări pe care am servit-o toată viața mea ca luptător, ca ofițer, ca ministru și ca prim-ministru al dumneavoastră. Statul Israel este dragostea vieții mele”, a declarat Naftali Bennett într-un discurs cu un ton deosebit de solemn.
“După un an de serviciu în calitate de prim-ministru, las în urmă un stat prosper, sigur și puternic”, a spus el, enumerând realizările guvernului său în materie de securitate și economie.
Mulțumindu-le soției și copiilor săi, precum și miniștrilor din guvern și colaboratorilor săi, Naftali Bennett a indicat în final că actualul ministru de interne și numărul 2 al partidului, va prelua conducerea partidului său Yamina. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: