SUA: Președintele Biden are dureri de gât și dureri de corp, dar simptomele COVID se ameliorează (medic)

Simptomele COVID-19 ale președintelui Joe Biden continuă să se amelioreze și includ acum dureri de gât “mai puțin supărătoare”, secreții nazale, tuse slabă și dureri de corp, a declarat sâmbătă, într-o notă, medicul său, dr. Kevin O’Connor.

Plămânii lui Biden rămân limpezi, iar saturația oxigenului “continuă să fie excelentă la aerul din cameră”, a precizat medicul.
Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID joi, când Casa Albă a declarat că acesta prezenta simptome ușoare. Diagnosticul său a venit în condițiile în care o subvariantă foarte contagioasă a coronavirusului determină un nou val de cazuri în Statele Unite.
Cel mai probabil, Biden are acea variantă BA5, a spus O’Connor.
“Președintele continuă să tolereze bine tratamentul. Vom continua PAXLOVID așa cum am planificat”, a spus el, referindu-se la medicamentul antiviral Pfizer Inc (PFE.N) pe care îl ia președintele.
Casa Albă a căutat să sublinieze capacitatea lui Biden de a trece cu bine peste boala sa.
Joi, aceasta a publicat o înregistrare video în care președintele îi asigură pe americani că se simte bine, iar vineri a participat la întâlniri virtuale cu personalul Casei Albe.
Programul său nu a indicat niciun eveniment prezidențial în weekend. Soția președintelui, prima doamnă Jill Biden, se află la casa lor din Wilmington, Delaware. (Anima News)

Lasă un răspuns

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: