ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

SUA au impus sancțiuni amantei secrete a lui Putin

Presiunea americană asupra lui Putin continuă, Departamentul Trezoreriei SUA anunțând că impune sancțiuni gimnastei artistice și, se pare, iubitei secrete a președintelui rus Alina Kabaeva. Kabaeva este unul dintre cei 13 cetățeni ruși adăugați pe lista de sancțiuni.

Washingtonul a remarcat „relația strânsă dintre Kabaeva și Putin” în argumentele lor, dar nu a menționat că este o relație romantică. Pe de altă parte, Washingtonul susține că gimnasta artistică este mama a cel puțin trei dintre copiii lui Putin.
Potrivit unui raport din Wall Street Journal, SUA au luat în considerare anterior impunerea de sancțiuni împotriva ei, dar în ultimul moment planul a fost abandonat de teama de a nu afecta negocierile dintre Ucraina și Rusia.
„Când oameni nevinovați suferă din cauza războiului de agresiune ilegală al Rusiei, aliații lui Putin s-au îmbogățit și au finanțat un stil de viață luxos”, a declarat secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, într-un comunicat de presă.
„Ministerul Finanțelor va folosi toate instrumentele de care dispune pentru a se asigura că elitele ruse ale Kremlinului poartă responsabilitatea pentru complicitatea lor în războiul care a costat viața multora”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: