ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZINORIENTUL MIJLOCIU

Ierusalim: Premierul israelian și ministrul Apărării asigură că operațiunea din Gaza va continua „atât timp cât va fi necesar”

Premierul israelian Yair Lapid și ministrul Apărăriim Benny Gantz, au declarat duminică că Operațiunea Răsăritul, care este în desfășurare în Gaza de vineri, va continua atât timp cât va fi necesar.

„Țahal, Shin Bet și forțele de securitate vor continua să acționeze împotriva Jihadului Islamic până când vom restabili pacea și vom elimina amenințarea la adresa copiilor [care trăiesc în regiunea de graniță din Gaza]”, a declarat Gantz într-un comunicat.
„Operațiunea va continua atâta timp cât va fi necesar”, a declarat Yair Lapid.
Locuitorii din sudul Israelului au fost ținta a aproape 500 de rachete lansate din Gaza începând de vineri, iar mulți locuitori au fost supuși unor măsuri de securitate de la mijlocul săptămânii trecute.
Premierul și ministrul Apărării au evidențiat, de asemenea, forțele de securitate israeliene pentru lovitura de sâmbătă care l-a eliminat pe comandantul Jihadului Islamic palestinian din sudul Fâșiei Gaza, Khaled Mansour.
Yair Lapid a declarat că forțele israeliene încearcă să reducă la minimum victimele civile din Gaza, fiind în același timp hotărâte să continue asaltul asupra țintelor și a agenților Jihadului Islamic.
„Acționăm într-o manieră țintită și responsabilă pentru a minimiza daunele pentru cei care nu sunt implicați”, a declarat premierul. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: