ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Marea Britanie acuză un bărbat de fugă de la locul accidentului: 2 israelieni morți și 3 răniți

Autoritățile britanice au acuzat un bărbat de moartea a doi israelieni și rănirea altor trei persoane într-un accident, urmat de fugă de la locul faptei, a anunțat poliția din Kent.

Acesta a adăugat că Nitesh Bissendary a fost arestat la scurt timp după accidentul din stațiunea Ramsgate din sud-estul țării, în care au murit profesorul Yoram Hirschfeld, în vârstă de 78 de ani, și fiica sa Noga Hirschfeld, în vârstă de 40 de ani (foto).
Fiica lui Noga, în vârstă de șase ani, a suferit răni grave, în timp ce soțul și fiul ei de opt ani au suferit răni minore.
Familia se afla într-o parcare când a fost lovită de un Alfa Romeo negru condus de Bissendary, care, potrivit unui comunicat al poliției, se confruntă cu două capete de acuzare pentru conducere periculoasă, două capete de acuzare pentru rănire gravă prin conducere periculoasă și agresiune care a provocat vătămări corporale grave.
El este acuzat, de asemenea, de fugă de la locul accidentului, conducere sub influența drogurilor și refuz de a furniza probe pentru testare.
Bissendary a fost arestat preventiv.
Poliția a declarat că a arestat și alți suspecți: un bărbat de 58 de ani și o femeie de 55 de ani. Ambii se află în libertate pe cauțiune și sunt suspectați de complicitate cu suspectul și de posesie de droguri de clasă A.
În Regatul Unit, aceasta se referă la narcotice precum heroina, cocaina sau halucinogene precum LSD, printre altele.
În urma accidentului mortal, Ministerul israelian de Externe a declarat că a luat legătura cu rudele familiei Hirschfeld din Israel și că ambasada din Londra oferă toată asistența „posibilă” membrilor familiei care se află încă în Anglia. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: