ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZINORIENTUL MIJLOCIU

Manechinul Bella Hadid: Am pierdut afaceri din cauza susținerii cauzei palestiniene

Modelul Bella Hadid (foto) spune că a pierdut mai multe contracte din cauza susținerii cauzei palestiniene.

„Au fost o mulțime de branduri care au încetat să mai lucreze cu mine. De asemenea, o mulțime de prieteni mi-au întors spatele”, a declarat modelul în timp ce vorbea despre activitatea sa de militant în cadrul unui podcast al unui jurnalist americano-libian.
Bella Hadid, care are 54 de milioane de urmăritori pe Instagram, este fiica lui Mohammed Hadid, un om de afaceri palestinian născut în Nazaret care a emigrat în Siria și apoi în SUA.
Modelul folosește cu regularitate rețelele de socializare pentru a susține cauza palestiniană, neezitând să critice armata israeliană în timpul operațiunilor militare din Cisiordania sau din Fâșia Gaza.
În urmă cu câteva luni, ea a distribuit și o scrisoare în care denunța „apartheidul” pe care l-ar fi practicat Israelul.
Bella Hadid este, de asemenea, sora modelului Gigi Hadid. La finalul ultimei Săptămâni a Modei, ambele și-au anunțat intenția de a dona importante sume de bani unor asociații care sprijină Ucraina și cauza palestiniană.


Acuzată de opinii ostile față de Israel și remarcată pentru lipsa ei de reacție în timpul atacurilor asupra civililor israelieni, Bella Hadid a fost contestată în mod deosebit pe Instagram de topmodelul israelian Bar Refali în luna mai a anului trecut.
Postând un articol în semn de omagiu pentru victimele atacului cu toporul din Elad, modelul israelian a avut grijă s-o provoace pe Bella Hadid cu întrebarea: „O să repostați?”. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: