ISRAELMAGAZIN

Israel: Lupta pentru testamentul compozitorului Zvika Pick / Fiica sa Daniela a fost numită administrator

Daniel Segal

Înainte de a deceda, în urmă cu două săptămâni, compozitorul și muzicianul Zvika Pick, a numit-o pe fiica sa Daniela Pick-Tarantino ca administrator al proprietății sale și administrator pentru executarea testamentului său.

Săptămâna trecută a fost anunțat că Peak le-a lăsat moștenire toate proprietățile și drepturile asupra melodiilor sale copiilor pe care i-a adus împreună cu ultima sa parteneră, Shira Manor. Conform testamentului copiii săi din căsătoria anterioară, Sharona, Daniela și Benelli, nu au primit nimic.
Cei trei nu s-au opus testamentului, ba chiar au declarat că sunt pe deplin mulțumiți și intenționează să urmeze cererile tatălui lor.
Conform testamentului lui Pick, Daniela va deveni mandatar și astfel va fi responsabilă pentru proprietatea și banii pe care muzicianul i-a lăsat moștenire, urmând să ia decizii, până când copiii săi din a doua căsătorie devin adulți, după vârsta de 20 de ani, iar banii li se vor putea transfera.
Cu toate acestea, apropiații familiei susțin că „în acest caz, probabil că nu va fi posibilă cooperarea între persoanele implicate, pe fondul relației existente între ei”.
Shira Manor și avocații ei nu au dat încă un răspuns în această privință.
Potrivit estimărilor, moștenirea lui Pick valorează milioane de șekeli, include o casă de lux și 50% din drepturile de autor asupra operelor sale. Acest lucru se datorează faptului că, înainte de moartea sa, cântărețul a vândut jumătate din drepturile companiei „Aroma Music” pentru cinci milioane de șekeli.
Tzvika Pik s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani.
Pik, unul dintre pionierii pop-ului israelian, care a fost activ timp de cinci decenii, a compus zeci de hituri cunoscute precum „Nasaf Tishrei”, „Dragoste la sfârșitul verii”, „Nu există țară pentru dragoste”, „Musica (Ma’ala Maala)” și Diva”, care a câștigat Eurovision 1998.

Lasă un răspuns

%d