ISRAELLUMEA ARABĂMAGAZIN

Fostul trimis special al lui Trump în Orientul Mijlociu împărtășește un secret despre pacea în regiune (VIDEO)

   Viorel Maier

Corespondentul Anima News, Viorel Maier, transmite: Jason Greenblatt, fostul trimis special al lui Trump pentru Orientul Mijlociu, cunoaște adevărul despre pace pe care prea mulți nu îl vor admite.

Dacă cineva este angajat ca expert în Orientul Mijlociu, ar trebui să fie un expert în tocmai asta: Orientul Mijlociu.
Sub fostul președinte Trump, cei care au fost numiți în diferite funcții pentru a ajuta Israelul și pacea chiar s-au preocupat să ajute. Ei nu au încercat doar să liniștească Autoritatea Palestiniană sau să cedeze cerințelor teroriștilor. Fostul trimis special al lui Trump pentru Orientul Mijlociu, Jason Greenblatt, știe că pacea nu vine din a oferi „palestinienilor” toate cererile lor urâte și distructive.
Alungarea evreilor din Iudeea și Samaria nu este doar greșită, ci nu aduce niciun fel de pace. De fapt, aduce doar mai mult terorism. A uitat lumea deja de când Israelul a renunțat la Gush Katif în Fâșia Gaza?
Gaza a devenit o zonă de teroare. A devenit un loc din care Hamas trage mii și mii de rachete către civili israelieni nevinovați. Renunțarea la pământ și evacuarea evreilor nu face nimic pozitiv.
Și nici acordarea de bani agenției ONU dedicată menținerii statutului de „refugiat” al „palestinienilor”. Ei nu ajută la îmbunătățirea vieții arabilor palestinieni. Această agenție doar dă bani pentru a finanța mai multă ură și teroare.
Cei care continuă să înțeleagă greșit Orientul Mijlociu și despre ce este pacea cu adevărat, nu vor putea niciodată să ajute la îmbunătățirea vieții arabilor palestinieni sau să faciliteze o pace adevărată și durabilă.
Și de aceea Jason Greenblatt a fost unul dintre consilierii de top care a ajutat la crearea Acordurilor Abraham – pentru că le înțelege. (Viorel Maier, Anima News)

Lasă un răspuns

%d