ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

CONTACT

Israel: Ofițerul ucis în schimbul de focuri cu teroriștii palestinieni, a fost identificat

Armata israeliană l-a identificat miercuri pe ofițerul ucis în timpul unui schimb de focuri cu teroriști arabi palestinieni în timpul nopții în nordul Samariei (Cisiordania).

Potrivit unui purtător de cuvânt al armatei israeliene, ofițerul era maiorul Bar Falah, în vârstă de 30 de ani (foto), un rezident al orașului Netanya.
Falah a fost comandant adjunct al Batalionului 934 de recunoaștere al armatei (Gadsar Nahal).
Schimbul de focuri au avut loc la punctul de control Jalameh, în apropiere de Jenin, în nordul Samariei (Cisiordania), cu puțin înainte de miezul nopții, a precizat unitatea purtătorului de cuvânt al armatei israeliene.
Teroriștii au deschis focul asupra soldaților israelieni, determinând personalul de securitate israelian să riposteze.
Potrivit comunicatului, militarii au identificat doi suspecți în apropierea gardului de securitate. Soldații care au fost deplasați de urgență la fața locului i-au înconjurat pe suspecți și au început o procedură de arestare, în timpul căreia suspecții au deschis focul asupra soldaților.
Doi teroriști au fost eliminați în timpul schimbului de focuri.
„Un ofițer a fost ucis în cursul nopții în urma unui schimb de focuri de armă în timpul unui incident cu teroriști la bariera de securitate de la linia de demarcație de lângă punctul de trecere Jalameh, în districtul brigăzii Menashe”, a declarat miercuri dimineață purtătorul de cuvânt. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: