Soldat israelian ucis într-o operațiune antiteroristă în Cisiordania / Teroriștii lichidați (VIDEO)

În cursul nopții de marți spre miercuri, la punctul de control Jalameh, lângă Jenin (Cisiordania), a avut loc un schimb de focuri între militari israelieni și teroriști arabi palestinieni înarmați în cursul nopții de marți.
Un ofițer israelian a fost ucis în timpul luptei, a declarat un purtător de cuvânt al armatei miercuri dimineață, în timp ce doi teroriști au fost lichidați

Potrivit comunicatului, militarii israelieni au identificat doi suspecți în apropierea gardului de securitate. Soldații care au fost deplasați la fața locului i-au înconjurat pe suspecți și au început o procedură de arestare, în timpul căreia suspecții au deschis focul asupra soldaților.
Militarii israelieni au reacționat și i-au lichidat pe cei doi teroriști.
Potrivit rapoartelor palestiniene, unul dintre cei doi teroriști uciși era membru al forțelor de securitate ale Autorității Palestiniene.
„Eroii din Jenin ignoră toate amenințările ocupației împotriva orașelor din Cisiordania și toate încercările de intimidare. Martirii din Jenin din această dimineață sunt combustibilul pentru o revoluție și o escaladare a luptei împotriva ocupației care se va intensifica în toate orașele palestiniene”, a declarat Hamas în urma incidentului. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: