ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA ARABĂLUMEA DE AZIMAGAZIN

Amman: Un bebeluș a fost salvat din clădirea prăbușită / Cel puțin zece persoane au murit când clădirea s-a prăbușit (VIDEO)

Gianina Abul -Haija
  Gianina Abul -Haija

Corespondenta Anima News la Amman, Gianina Abul -Haija, transmite: Iordanienilor abia le venea să creadă vestea, pe care mulți au numit-o un „miracol”. Malak, un bebeluș în vârstă de patru luni, a fost găsit în viață sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite din Amman, după ce a rămas blocat acolo mai mult de 24 de ore.

Malak (înger în limba arabă) a fost scos din dărâmături de către echipele de salvare miercuri seara, la o zi după ce, așa cum relata Gianina Abul -Haija, corespondentul Anima News la Amman, o clădire veche de patru etaje s-a prăbușit, omorând cel puțin 10 persoane.
Copilul, salvat în mod miraculos, a fost reunit cu părinții săi, declanșând scene de bucurie în rândul familiei sale și al iordanienilor.
Un alt supraviețuitor a fost găsit miercuri seară: un bărbat de 45 de ani, numit tot Malak.
Videoclipurile au arătat cum salvatorii au scos copilul, care purta o pijama roz și șosete albastre, înainte de a-l urca într-o ambulanță care a plecat în viteză spre cel mai apropiat spital.

Bebelușul a suferit doar câteva vânătăi, a declarat pentru AFP mama sa, Israa Raed, în fața spitalului Luzmila, unde era internată singura sa fiică, Malak.

                    Israa Raed, mama micuței Malak

„Bucuria mea este de nedescris. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Medicul mi-a spus că a fost un miracol că fiica mea a fost scoasă în siguranță dintre dărâmăturile unei clădiri de patru etaje prăbușite.
Israa, în vârstă de 26 de ani, a declarat că și-a lăsat fiica cu o prietenă care locuia într-un apartament la subsol în clădire.
„Mi-am lăsat fiica acasă și m-am dus să livrez o comandă”, a declarat tânăra, care lucrează în industria cosmetică.
„Cam o oră mai târziu, am primit un telefon că fiica mea a căzut, așa că am fugit ca o nebună. M-am gândit că poate căzuse din pat, dar când am ajuns acolo am văzut că întreaga clădire se prăbușise.

„Douăzeci și patru de ore mai târziu, salvatorii mi-au spus că au auzit vocea unui copil (…) Am spus Doamne, te rog să fie fiica mea”, a continuat ea.
„A fost salvată de o spărtură în perete prin care a putut respira”, a spus mama ei. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: