ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israel: Prăbușire de carosabil pe autostrada Ayalon din Tel Aviv

O gaură mare s-a deschis sâmbătă seara pe principala autostradă din Tel Aviv, provocând blocaje masive în trafic în oraș.

Groapa a apărut pe autostrada Ayalon, în apropiere de intersecția HaShalom spre sud.
Nu s-au înregistrat răniți.
Poliția a închis mai multe benzi de circulație pe autostradă, provocând perturbări masive în zonă.
Toate cele trei benzi de circulație care duc la ieșirea HaShalom de pe autostrada spre sud au fost închise, lăsând doar două benzi deschise pe drumul aglomerat.
O înrăutățire a aglomerației în trafic era așteptată la sfârșitul Shabbatului, pe măsură ce numărul de vehicule pe șosele a crescut.
Nu se știe deocamdată ce ar fi putut cauza prăbușirea tronsonului de drum.
Potrivit site-ului de știri Ynet, personalul de întreținere a autostrăzilor ar trebui să lucreze continuu până sâmbătă noaptea pentru a repara drumul înainte de ora de vârf de duminică dimineața, care marchează reluarea săptămânii de lucru.
Cu toate acestea, încă nu este clar când va fi redeschisă circulația rutieră.
Ministrul Transporturilor, Meirav Michaeli, a vizitat locul incidentului, spunând că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza și pentru a se asigura că drumul nu este în pericol de a se prăbuși în apropiere.
Ministrul a făcut apel la automobiliști să evite pe cât posibil să călătorească duminică spre Tel Aviv dinspre nord sau să folosească transportul public pentru a evita aglomerația de pe drumurile care duc spre oraș.
Deși în centrul Israelului sunt relativ rare în această zonă, un bărbat a fost ucis în luna iulie când o gaură s-a deschis sub o piscină în timpul unei petreceri într-o casă din orașul Karmei Yosef, situat în centrul țării.
Ulterior, s-a raportat că proprietarii proprietății nu au primit o autorizație înainte de a construi piscina. Potrivit unui raport neprotejat de Kan, o astfel de autorizație nu a fost acordată din cauza unor probleme de infrastructură cunoscute la fața locului.
De asemenea, în regiunea Mării Moarte s-au deschis recent abisuri, deoarece apa se retrage din cauza activității umane și a schimbărilor climatice. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: