LUMEA DE AZIMAGAZINROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

ADIO Alexandru Arșinel !

Renumitul actor român Alexandru Arșinel a murit astăzi, joi, la vârsta de 83 de ani.

Confruntat cu mai multe probleme de sănătate el era la Spitalul Universitar din București, unde a fost internat pe data de 15 septembrie, pentru tratarea unor leziuni de decubit.

„Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se preciza într-un comunicat transmis de Spitalul Universitar de Urgență.
Reamintim că în anul 2017, actorul a fost internat pentru probleme cardiace, atunci fiindu-i montat un stent pe o arteră a inimii. În plus, îndrăgitul actor era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială. Alexandru Arșinel a făcut în 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a suferit cinci intervenţii la coloană.
Cunoscut, în mod special, pentru filmele, spectacolele şi piesele jucate împreună cu marea actriţă Stela Popescu, Alexandru Arşinel a fost unul dintre cei mai mari actori români de comedie, care a adus contribuţii importante teatrului de revistă, televiziunii şi cinematografiei româneşti. A avut o bogată activitate în teatru, film, televiziune si teatru radiofonic.
Alexandru Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din România și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d