Filip PanaitLUMEA DE AZIMAGAZIN

Dr. Filip Panait: America bagă coada printre gazoductele rusești?

Dr. Filip Panait

Nu murim noi de grija rușilor și a nemților, dar exploziile care au aruncat în aer conductele de gaz ce legau Rusia de Germania, nu pot fi considerate în interesul rușilor, pentru că reprezentau o sursă de venituri consistente pe termen lung, imediat după ce războiul s-ar fi terminat.

Conductele respective erau oprite, dar în interiorul lor era gaz la presiune ridicată, pentru a nu permite apei marine să intre și să le corodeze.
Acum totul s-a spulberat, căci apa sărată, o dată intrată, termină toată infrastructura subacvatică, construită cu atâtea eforturi.
Cum președintele Americii a scăpat porumbelul din gură, prin luna februarie, chiar la începutul războiului, că va face tot ce poate pentru a bloca alimentarea cu gaz rusesc a Europei, înțelegem că suspectul principal este unchiul Sam, fapt care aruncă lumea într-un haos programat de multă vreme.

Ce monștri conduc lumea, ce oameni fără inimă avem în fruntea celor mai puternice țări ale lumii!
America vorbește despre democrație și drept internațional, dar acționează ca un balaur apocaliptic, și asta nu poate duce la nimic bun!

Apocalipsa 13:11

11. ,,Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel și vorbea ca un balaur.”

Profeția aceasta are treabă cu imperiul Anglo-American, înființat în anul 2021, prin pactul AUKUS, care are ca scop eliminarea Rusiei și Chinei din ecuația de putere globală, prin orice mijloace.
După cum stau lucrurile acum, Rusia se îndreaptă spre autodistrugere, datorită vrăjitorilor care stau în spatele conducerii de la Kremlin.
Nici cu America nu ne lăudăm prea bine, că și acolo tropăie demonii pe coridoarele puterii.
În funcție de reacția Rusiei, putem deduce a cui a fost mâna care a distrus conductele submarine de gaz.
Rușii aduc ca argument robineții de la capătul instalației, care pot opri gazul oricând, fără a fi nevoie de sabotaj, având în vedere că pot fi închiși, chiar de ei, oricând.
Dacă Rusia va ieși să declare că nu ea este vinovată, dar își va vedea de problemele cu regiunile anexate de curând prin referendum, vom înțelege că a fost mâna lui Putin la mijloc.
Dar dacă Putin va turba, și va declara război Ucrainei, folosind pretextul atacului asupra noilor teritorii anexate, bombardând Kievul cu sălbăticie, inclusiv cu arme nucleare, atunci vom ști că nu rușii au distrus conductele de gaz.
Este cât se poate de limpede că Putin a fost prostul satului, la faza cu distrugerea conductelor de gaz, considerate cloșca cu ouă de aur a Rusiei.
Că au fost americanii, că au fost rușii, Putin iese prost din această afacere!

Ne îndreptăm cu pași mari spre o abordare demonică a problemelor geopolitice, cu o ferocitate fără precedent în istorie, iar noi suntem chiar în mijlocul furtunii.
Acum iarna rusească este chiar o realitate, căci nicio firmă din lume nu poate repara conductele în două luni, asta în cazul în care se mai poate repara ceva.
Dacă America este în spatele exploziilor, atunci Europa dispare imediat din peisajul geopolitic mondial, iar Rusia va prelua toată Ucraina.
Oameni grei din lumea politică poloneză acuză SUA că au pus la cale sabotarea conductelor de gaz rusești. Nu putem suspecta Polonia că are afinități pentru Rusia, ceea ce ne face să fim atenți la ce spune fostul ministru al apărării din această țară.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25815277-fost-ministru-externe-poloniei-insinueaza-sua-aflat-spatele-exploziilor-gazoducte-nord-stream-multumim.htm

Dacă Biden este în spatele sabotajelor, atunci avem în față un monstru viclean, pe care doar profetul Daniel îl poate descrie cu atâta acuratețe.

Daniel 8:23-25

23. ,,La sfârșitul stăpânirii lor, când păcătoșii vor fi umplut măsura nelegiuirilor, se va ridica un împărat fără rușine și viclean.
24. El va fi tare, dar nu prin puterea lui însuși; el va face pustiiri de necrezut, va izbuti în tot ce va începe, va nimici pe cei puternici și chiar pe poporul sfinţilor.
25. Din pricina propășirii lui și izbândirii vicleniilor lui, inima i se va îngâmfa, va pierde pe mulţi oameni care trăiau liniștiţi și se va ridica împotriva Domnului domnilor, dar va fi zdrobit fără ajutorul vreunei mâini omenești.”

Viclean și cinic este acest împărat al sfârșitului, care se folosește de alții pentru a stăpâni tot pământul. Mă tem că europenii sunt cei care trăiesc liniștiți, prea liniștiți, fără apărare, pe un continent dedat la fărădelege ca Sodoma. De altfel, liniștea aceasta este descrisă și în dreptul Sodomei, când Ezechiel descrie starea de lucruri din cetatea nelegiuită.

Ezechiel 16:49

49. ,,Iată care a fost nelegiuirea surorii tale Sodoma: era îngâmfată, trăia în belșug și într-o liniște nepăsătoare, ea și fiicele ei, și nu sprijinea mâna celui nenorocit și celui lipsit.”

Este puțin probabil ca același cuvânt (liniște) să fie folosit într-o profeție escatologică de mare rezonanța, ca să nu reflecte o realitate specifică Sodomei înainte de nimicire!
Dacă analiza aceasta este corectă, după ce termină cu Europa, Biden se va apuca să producă cea mai monstruoasa religie globală, cu un singur șef și o singură închinare antihristică.

Doamne scapă-ne de ticăloșii care vor să nenorocească pământul!
Rămâneți aproape, ca să știți în ce lume trăiți! (Dr. Filip Panait / Anima News)

Lasă un răspuns

%d