Dr. Filip Panait: Vaca roșie și construirea unui nou Templu la Ierusalim

Dr. Filip Panait

Vremurile tensionate în care ne aflăm au și o componentă spirituală specială pentru mulți oameni care se tem de Dumnezeu și așteaptă venirea lui Mesia, Salvatorul.

Vă prezint un film difuzat de Afa Omega TV, care atinge subiectul vacii roșii, ce trebuie jertfită înainte de construirea unui nou Templu la Ierusalim.

Noutatea constă în găsirea a cinci vaci roșii în SUA, și transportarea lor în Israel, unde se va aștepta împlinirea a doi ani de viață, pentru a fi verificate dacă sunt perfecte pentru jertfa de purificare, necesară sfințirii preoților din Templu.

Numeri 19:2-4

2. „Iată ce poruncește legea pe care a dat-o Domnul, zicând: ‘Vorbește copiilor lui Israel să-ţi aducă o vacă roșie, fără pată, fără vreun cusur trupesc și care să nu fi fost pusă la jug.
3. S-o daţi preotului Eleazar; el s-o scoată din tabără și să fie junghiată înaintea lui.
4. Preotul Eleazar să ia cu degetul din sângele vacii și să stropească de șapte ori înaintea cortului întâlnirii.”

Evenimentul în sine are o semnificație majoră, dată fiind tensiunea politică crescândă din lumea noastră, care demonstrează că se va petrece ceva extraordinar în anii care urmează. O schimbare de paradigmă în Israel este pe cale să împlinească profeția din Zaharia 12.

Zaharia 12:10-14

10. ,,Atunci voi turna peste casa lui David și peste locuitorii Ierusalimului un duh de îndurare și de rugăciune și își vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns. Îl vor plânge cum plânge cineva pe singurul lui fiu și-L vor plânge amarnic, cum plânge cineva pe un întâi născut.
11. În ziua aceea, va fi jale mare în Ierusalim, ca jalea din Hadadrimon în valea Meghidonului.
12. Ţara se va jeli, fiecare familie deosebit: familia casei lui David deosebit și femeile ei deosebit; familia casei lui Natan deosebit și femeile ei deosebit;
13. familia casei lui Levi deosebit și femeile ei deosebit; familia lui Șimei deosebit și femeile ei deosebit;
14. toate celelalte familii, fiecare familie deosebit și femeile ei deosebit.”

Mă tem că popoarele lumii, fie și creștine, nu vor înțelege niciodată sufletul poporului evreu, și nu vor putea participa la bucuria împăcării lor cu Elohim, Dumnezeul Cel Atotputernic.
Un duh de rugăciune este un eveniment spiritual nemaivăzut în lumea contemporană, și descrie un moment de maximă intensitate religioasă, care are conotații profetice de neimaginat pentru omul modern.
În timpul unui astfel de eveniment spiritual descoperirea profetică, prin duhul lui Dumnezeu, este atât de intensă, încât nimic din ceea ce trebuie cunoscut, despre vremea sfârșitului, nu va rămâne ascuns.
Mesajul transmis de Zaharia este despre unitatea întregului Israel în acele zile.
Casa lui David, casa lui Natan, casa lui Levi, casa lui Șimei și toate celelalte familii din Israel, reprezintă întreg spectrul politic și religios al țării, împreună cu femeile poporului.
Casa lui David simbolizează clasa conducătoare din țară, Natan este profetul, cel cu darul viziunii, Levi este slujitorul Templului, cel care se ocupă de toate rânduielile religioase, iar Șimei reprezintă opoziția, cei care, de obicei, critică deciziile conducătorilor.
Dacă toți aceștia se unesc în rugăciune către Elohim, împreună cu femeile lor, atunci țara are mântuirea garantată! (În Israelul antic femeile se închinau separat, de multe ori umblând după alți dumnezei, decât bărbații lor)
În momentul împlinirii acestei profeții, lumea întreagă va decide să se închine unui fals salvator, unui stăpân nemilos, care va duce umanitatea spre nimicire.
Deja am intrat pe drumul fără de întoarcere al confruntării nucleare, fapt ce ne face să înțelegem că timpul sfârșitului este aproape, este chiar la ușa istoriei.
Acești bătrâni fără minte, care conduc planeta, sunt dispuși să distrugă tot pământul, doar pentru a dovedi lumii că au putere.
Cum de au nimerit toți o dată la conducere, nu înțelegem, dar este un fenomen aflat în relație directă cu gradul de nelegiuire al întregului pământ.
De reținut că evreii, în cea mai neagră perioadă a istoriei lor, l-au dat lumii pe Mesia, în timp ce neamurile, în cea mai prosperă perioadă a istoriei lor, îl vor da lumii pe antihrist!
Să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului și ca Elohim, Dumnezeul Cel Veșnic, să-Și ducă la îndeplinire voia Sa, și să nu ne lase în mâna acestor ticăloși! (Dr. Filip Panait / Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: