ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZINSTIL DE VIAȚĂ

New York: Restaurantul preferat de israelieni a pierdut steaua Michelin

„Anul acesta, la New York, există un spirit de reînnoire”

În cadrul faimoasei ceremonii de decernare a stelelor Michelin pentru cele mai bune restaurante, „Peter Luger”, restaurantul de carne preferat al israelienilor din New York, a pierdut steaua Michelin pentru prima dată în 38 de ani.

Legendarul restaurant de fripturi a fost deschis în 1887 și a devenit un punct de reper culinar, istoric și cultural în inima orașului Williamsburg.
Servind cea mai bună carne de vită, „Peter Luger” a primit numeroase premii, inclusiv „Best American Steak”.
Carnea de vită este selectată manual și maturată la fața locului.
Restaurantul italian „Carbon”, care a fost definit ca fiind cel mai popular în rândul celebrităților din lume și mai ales în rândul publicului israelian, și-a pierdut și el steaua Michelin.
„Anul acesta, la New York, există un spirit de reînnoire”, a declarat șeful Ghidului Michelin din SUA, care a dorit să rămână anonim.
În total, în New York există șaptezeci și trei de restaurante cu stele Michelin, cu cinci mai multe decât anul trecut.
Ghidul Michelin este un ghid gastronomic hotelier și turistic lansat la începutul secolului al XX-lea de către compania de anvelope Michelin, care este și în prezent editorul acestuia.
În fiecare an, selectează hoteluri, restaurante și orașe care oferă mâncare și cazare și oferă informații și recenzii. (Anima News)

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: