ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZINUCRAINA

Ucraina / Rusia: Cel puțin trei morți în explozia unui pod din Crimeea, potrivit anchetatorilor

Rusia a deschis o anchetă penală în cazul exploziei

Cel puțin trei persoane au fost ucise sâmbătă într-o explozie care a avariat podul din Crimeea care leagă Rusia de peninsula ucraineană anexată, au declarat anchetatorii ruși.

„Trupurile a două victime – un bărbat și o femeie – au fost deja scoase din apă. Probabil că sunt pasageri într-o mașină care se afla în apropierea camionului în momentul exploziei”, a precizat Comitetul rus de anchetă într-un comunicat.
Comitetul de anchetă, organismul responsabil de principalele anchete penale din Rusia, a declarat, de asemenea, că a „stabilit identitatea camionului și a proprietarului acestuia”, suspectat de a fi la originea exploziei.
Se crede că bărbatul ar fi un locuitor al regiunii Krasnodar din sudul Rusiei.
„A fost lansată o anchetă pentru a afla unde se află. Traseul camionului și documentele relevante sunt în curs de examinare”, au adăugat anchetatorii.
Explozia camionului a provocat incendii și daune de amploare la această infrastructură rutieră și feroviară esențială pentru aprovizionarea Crimeii, peninsula anexată de Rusia în 2014.
Este, de asemenea, un proiect puternic din punct de vedere simbolic care leagă Crimeea de Rusia continentală, construit cu mari cheltuieli și inaugurat în 2018 de Vladimir Putin însuși. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: