Soldata israeliană Noa Lazar a fost înmormântată, teroristul este încă în libertate

Soldata israeliană Noa Lazar, în vârstă de 18 ani, care a fost împușcat mortal la un punct de control din Ierusalimul de Est în weekend, a fost înmormântat luni seară, în timp ce căutările pentru găsirea făptașului au intrat în a treia zi.

Soldata, care a servit într-o unitate a poliției de frontieră, a fost înmormântat la cimitirul Kfar Yona, în apropiere de orașul natal al acesteia, Bat Hefer, în centrul Israelului.
Sute de rude și prieteni au participat la ceremonia de la sfârșitul nopții, care a fost închisă presei.
Bunicii lui Noa Lazar se aflau în Italia în momentul în care a fost ucisă, astfel că familia sa a așteptat până luni seară pentru a organiza înmormântarea, după prima zi a sărbătorii Sukkot.
Noa Lazar a fost împușcat mortal sâmbătă seara de un palestinian care a deschis focul după ce a ieșit dintr-un vehicul.
Soldata a fost transportat de urgență la spital, dar a cedat la scurt timp în urma rănilor suferite, în timp ce un alt gardian a fost grav rănit.
Presupusul trăgător a fost identificat ca fiind Udai Tamimi, un tânăr de 22 de ani, rezident al taberei de refugiați.

Udai Tamimi

Forțele de securitate israeliene încă îl căutau pe terorist marți dimineață, în timp ce suspectul ar fi reușit să se întoarcă în tabăra de refugiați după crimă, a declarat poliția.
Patru persoane suspectate de implicare în schimbul de focuri de armă au fost arestate sâmbătă seară și vor trebui să rămână în arest cel puțin o săptămână pentru anchetă.
Mama, tatăl și fratele suspectului au fost, de asemenea, reținuți, în timp ce șoferul vehiculului din care a coborât teroristul s-a predat poliției. El și ceilalți trei pasageri din vehicul au negat că ar fi avut cunoștință de intențiile lui Tamimi, potrivit Haaretz.
Accesul în tabăra de refugiați Shuafat și în alte zone din Ierusalimul de Est a fost sever restricționat ca parte a căutărilor. Forțele au intrat duminică în tabără, dar s-au confruntat cu zeci de palestinieni, care au aruncat cu pietre și au tras cu artificii în ele.
Luni au avut loc noi confruntări, deoarece forțele par să își concentreze acum toate eforturile asupra taberei de refugiați. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
error: Conținutul este protejat !! (Content is protected !!)
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Share via
Copy link
Powered by Social Snap
%d blogeri au apreciat: