ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

Dragos NelersaISRAELMAGAZINSTIL DE VIAȚĂ

Dragoș Nelersa: Megaconcert Cătălin Crișan în Israel (VIDEO)

Asociația Scriitorilor Israelieni de Limbă Română a declarat anul 2022 ca fiind „Anul Cărții românești în Israel”. În acest scop, s-au desfășurat numeroase evenimente literare și culturale pe tot parcursul anului.

Toate acestea vor culmina la data de 24 noiembrie când scriitorii noștri vor organiza un Târg de Carte, însoțit de un spectacolde muzică dans și voie bună românească.
Este cel mai important eveniment cultural românesc din Israel iar organizatorii nu mai prididesc în perfecționarea tuturor detaliilor pentru ca spectacolul să fie unul perfect.
Manifestarea va avea loc în eleganta sală a Teatrului Alhambra din Tel Avi Yaffo, o sală recent renovată, unde publicul vorbitor de limba română va putea petrece câteva ore de neuitat.
S-au anunțat deja oaspeți de seamă din România, de la miniștri, până la înalți prelați ai Bisericii Române, care vor sosi în vizită în Țara Sfântă pentru a participa la acest eveniment.
Nici israelienii nu sunt mai prejos; principalii lideri ai comunității originarilor din România vor fi prezenți la eveniment, iar seara se va încheia cu un megaconcert Cătălin Crișan.

Artistul ne-a declarat că abia așteaptă să vină în Israel pentru că îi este dor de publicul cald din Țara Sfântă.
Îndrăgitul cântăreț nu ne-a mai vizitat de peste 10 ani, iar publicul israelian îi simte lipsa.
Anii grei în care am fost izolați din cauza virusului Corona, ne-au ținut departe de orice manifestare culturală, așa că această întâlnire cu muzica românească va fi un bun prilej de mare bucurie pentru toți participanții la acest eveniment special.
Surprizele nu vor lipsi; organizatorii au mai pregătit în cadrul spectacolului momente de dans și momente umoristice care vor face deliciul publicului.
Așadar, cu mic cu mare ne vom reîntâlni la data de 24 noiembrie pentru a sărbători cultura, muzica și voia bună împreună cu Cătălin Crișan și melodiile sale nemuritoare.
Detalii despre participarea la eveniment mai găsiți în afiș sau la telefon 0524-716004.

 

Dragoș Nelersa / ”Gazeta românească”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: