ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Paris: O mulțime de artiști îi vor aduce un omagiu lui Daniel Levi în cadrul unui mare concert care va avea loc astăzi, luni (VIDEO)

Un concert în semn de omagiu pentru Daniel Levi va avea loc în această seară, luni, la teatrul Mogador din Paris.

Inițiativă a soției și copiilor artistului, profitul obținut în urma serii urmând a fi donat integral asociației Daniel Levi, al cărei scop este de a finanța spații dedicate muzicii în spitale.

Printre artiștii așteptați să cânte la acest eveniment se numără Patrick Bruel, Gad Elmaleh, Amir, Pascal Obispo, Enrico Macias, Julie Zenatti, Laura Mayne și mulți alții. Aceștia vor fi acompaniați de muzicienii lui Daniel Levi și de grupul Gospel’N Life Harmony.
Pascal Obispo, autorul și compozitorul musicalului „Cele zece porunci”, care l-a dezvăluit publicului larg pe Daniel Levi, a oferit recent o avanpremieră deosebit de emoționantă a acestui omagiu, reluând în cadrul emisiunii Taratata celebrul cântec „L’envie d’aimer”.

Daniel Levi, care este cântăreț de când era foarte tânăr, a explicat beneficiile terapeutice ale muzicii atunci când era bolnav. În același spirit, asociația care îi poartă numele speră să poată împărtăși aceste beneficii cu pacienții.
Daniel Levi a murit de cancer pe 6 august, după ce s-a luptat cu boala timp de mai mulți ani. (Anima News)

Daniel Levi – Dorința de a iubi | Vocile lor pentru speranță

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: