ISRAELMAGAZINROMÂNI ÎN LUMEROMÂNIA

Tel Aviv: Produse BIO românești promovate pentru prima dată în Israel la cel mai mare târg de produse alimentare, ISRAFOOD

În perioada 22-24 noiembrie 2022, Israelul găzduiește la Tel Aviv, cea de-a 38-a expoziție internațională pentru alimente și băuturi ”ISRAFOOD”.

Evenimentul se ba desfășura în cadrul complexului expozițional ”Expo Tel Aviv” (Ganei Hataruha).
Addresa: Bulevardul Rokach 101, Tel Aviv-Yafo

Program:

22.11. 2022: 11:00 – 19:00

23.11. 2022: 11:00 – 19:00

24.11. 2022: 10:00 – 17:00

Israfood este principalul și cel mai important eveniment comercial pentru industria alimentară și a băuturilor din Israel. Această expoziție este platforma principală pentru o întâlnire profesională și de afaceri între producători și importatori și reprezentanți ai sectoarelor instituționale, profesionale, lanțurilor de retail, precum și sectorul privat.

Anul acesta, din România va fi prezentă Asociația Bio ROMANIA. În cadrul Expo Tel Aviv, reprezentanta din România se va afla la Pavilonul 1, standul 214.

Cu privire la prezența Asociației Bio România la Israefood 20022, am primit la redacția Anima News, următorul comunicat de presă, semnat de Avraham-Marian Cioceanu, președinte BIO România

”Începând cu anul 2009, Asociația Bio ROMANIA a promovat produsele specifice în țări precum : Germania, Franța, Elveția, Grecia, Rusia, Suedia, Norvegia, Japonia, EUA, Kuweit, Arabia Saudită, Australia.
Bio Romania este partener în cadrul proiectului “Organic Fruit Juices” cu finanțare europeană împreună cu asociații de profil din Bulgaria și Grecia, prin care se promovează sucuri Bio din cele 3 țări în China, Israel și Elveția.
Israelul este o piață din ce în ce mai importantă pentru producția și consumul de alimente BIO. Specificul vânzării alimentelor BIO românești pe această piață o constituie certificarea KOSHER. Asociația Bio România în parteneriat cu cea mai mare organizație privată de certificare KOSHER din lume, OK Kosher, din New York, a promovat încă din anul 2012 cerințele certificării KOSHER pentru procesatorii de alimente BIO din România. Din anul 2019 au fost certificați Kosher doi mari procesatori de ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță, ulei de in și miez de floarea soarelui decorticat și un mare procesator de miere BIO și convențională care ofertă toată gama de tipuri de miere de albine de cea mai înaltă calitate.
La Israfood vom prezenta, în cadrul programului “Organic Juice Fruit“, suc Bio de mere, de struguri roșii, sucuri de cătină, de afine, de coacăze, de aronia, precum si diverse combinații ale acestora. Toate aceste sucuri de fructe Bio, de o calitate deosebită, care conservă gustul și savoarea fructelor din pădurile României, se încadrează în cerințele specifice KOSHER și pot fi cu ușurință certificate pentru potențiali clienți din Israel.
Credem că acest debut al promovării produselor Bio românești în Israel va fi Binecuvantat de Dumnezeu lui Avraham, Isaac și Iacov, și va aprofunda și întării colaborarea dintre popoarelor noastre!

Shalom și bucurie tuturor !

Avraham-Marian Cioceanu, Președinte BIO România

Lasă un răspuns

%d