Israel: Furtuna de iarnă Barbara este așteptată să dureze până miercuri

Furtuna de iarnă Barbara, care aduce cu ea vânturi puternice de până la 100 km/h, frig intens și ploi abundente, a ajuns în Israel luni dimineață și este de așteptat să dureze până miercuri.

Efectele sale au început să se facă simțite mai ales în nordul și centrul țării. Sunt așteptate ninsori pe Muntele Hermon, pe Podișul Golan și în Galileea, în timp ce în Deșertul Iudeii sunt așteptate inundații.
Pe coastă, rafalele de vânt vor provoca o mare agitată și pot genera valuri de până la 7-8 metri înălțime.
De exemplu, municipalitatea din Haifa a înființat un sediu de urgență pentru a face față posibilelor consecințe ale furtunii. Unitățile sale sunt pregătite să facă față inundațiilor și drumurilor blocate și să îndepărteze obstacole precum copaci, stâlpi de iluminat, semne și semafoare care ar putea zbura din cauza rafalelor puternice de vânt.
Serviciile de urgență și municipalitățile din întreaga țară se pregătesc pentru furtună.
Serviciile de pompieri și de salvare din Israel au primit ordin să fie pregătite să intervină, în special în caz de furtună, în special în condiții de zăpadă și apă. Serviciile de salvare au făcut apel la populație să se supună instrucțiunilor agențiilor de urgență și de salvare și să respecte regulile de siguranță în caz de incendiu pentru a evita dezastre inutile. (Anima News)

Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: