ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZINMEDICINĂ / ȘTIINȚĂ

Israel: Un spital futurist pentru copii, printre cele mai avansate din lume, lansat la Centrul medical Sheba (VIDEO)

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu și profesorul Yitshak Kreiss, directorul general al Centrului Medical Sheba (foto), au inaugurat luni, în cadrul unei ceremonii desfășurate în campusul Sheba, un nou spital pentru copii futurist, ”Edmond și Lily Safra”.

Noul spital se va număra printre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic spitale pentru copii din lume.
Pe lângă noile tehnologii medicale de care va beneficia unitatea, spitalul va dispune de un sistem unic de testare genetică timpurie, de depistare și de tratare a bolilor rare.
Pe lângă faptul că tratează zeci de mii de copii din Israel, spitalul pentru copii existent tratează anual sute de copii grav bolnavi din Cisiordania și Gaza, mulți dintre ei suferind de boli genetice rare. „Construirea noului spital pentru copii este o realizare uriașă pentru a-i ajuta pe acești tineri. Sunt sigur că o veți face cu mult sentiment de mândrie și veți reuși. Am o mare încredere în voi pentru a-i vindeca pe copiii lui Israel”, a declarat premierul Netanyahu.
„Noul Spital de Copii Safra futurist va avea multe divizii noi și unice, cum nu ați mai văzut până acum, inclusiv o unitate pentru copiii arși, o divizie pentru tulburări de alimentație și o divizie dedicată tratamentului special pentru tinerii cu boli genetice”, a declarat profesorul Kreiss.
Conform lui: „Cel mai important, suntem un spital al păcii și un far de speranță nu numai pentru copiii din Israel, ci și pentru copiii din regiune, inclusiv pentru tinerii din Autoritatea Palestiniană, Emiratele Arabe Unite, Bahrain și Maroc, pe care îi tratăm deja. Acesta este ADN-ul lui Sheba”.
Centrul medical Sheba este clasat printre primele 10 spitale din lume de către Newsweek. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: