ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

ISRAELMAGAZIN

Israel: Relansarea turismului continuă cu 258.000 de intrări în ianuarie 2023

Recuperarea turismului receptor în Israel continuă, la aproape trei ani de la începutul pandemiei de coronavirus care a anihilat sectorul turistic timp de mai multe luni din cauza închiderilor succesive.

În ianuarie 2023, au fost înregistrate 257.400 de intrări în teritoriu (față de 46.200 în ianuarie 2022 și 284.800 în ianuarie 2019). Aceasta reprezintă o creștere de 457% față de ianuarie 2022 și o scădere de numai 9,6% față de ianuarie 2019, un an record pentru turismul receptor.
Săptămâna aceasta, la invitația Ministerului israelian al Turismului, aproximativ 160 de operatori turistici și agenți de turism din întreaga lume vor vizita Israelul pentru a vizita țara. Pentru cei mai mulți dintre oaspeți, aceasta va fi prima dată, deoarece aceste agenții nu oferă în prezent Israelul ca destinație turistică în țările lor. În timpul șederii lor, aceștia vor cunoaște cele mai bune locuri turistice din țară și se vor întâlni cu omologii lor locali.
Vizita are loc în cadrul evenimentului anual „Israel: Unde altundeva?” organizat de Ministerul israelian al Turismului, care este programat să coincidă cu Piața Internațională a Turismului Mediteranean (IMTM), unde vor putea stabili mai multe contacte cu furnizorii locali de turism. Ministerul Turismului oferă agenților patru posibile itinerarii turistice: Tel Aviv și Ierusalim; deșertul și Eilat; spiritualitate și religie în Israel; și turism culinar și multicultural. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: