Atentatul de la Ierusalim face a treia victimă: Un copil de 8 ani a murit din cauza rănilor suferite / Fratele lui a murit vineri in atentat

Asher Menahem Paley, copilul în vârstă de 8 ani care a fost grav rănit în atacul terorist de vineri din cartierul Ramot din Ierusalim, a decedat sâmbătă în urma rănilor suferite, a anunțat spitalul Shaarey Tzedek.

Fratele său, Yaakov Yisrael Paley, în vârstă de șase ani, care a murit și el în atac, a fost înmormântat înainte de Shabbat.
Tatăl său (42 de ani) a fost rănit ușor și este internat la spitalul Hadassah Ein Kerem. Bilanțul atacului a ajuns acum la trei morți.
Atacul, în care autorul a fost lichidat, a avut loc la două săptămâni după un alt atac care a ucis șase israelieni și o ucraineancă într-un alt cartier din Ierusalim.
Potrivit poliției, șoferul mașinii, un arab în vârstă de 31 de ani din Issawiye, un cartier arab din Ierusalimul de Est, a intrat “cu mare viteză (…) în oameni nevinovați care așteptau în stația de autobuz”.


Alter Shlomo Lederman, un student la yeshiva (școală talmudică) în vârstă de 20 de ani, a cedat și el rănilor la scurt timp după ce a fost transferat la spitalul Shaare Tzedek. Alte patru persoane au fost rănite, dintre care două grav.
Gruparea teroristă palestiniană Jihadul Islamic l-a identificat ca fiind Hussein Khaled Qaraqa și a calificat atacul drept “eroic” și un “răspuns natural și legitim la crimele ocupației israeliene”. (Anima News)

Teroristul Hussein Khaled Qaraqa
Please follow and like us:
Please follow and like us:
Pin Share

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
%d blogeri au apreciat: