ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Pentru prima dată de când suferă de demență avansată – Primele fotografii cu actorul Bruce Willis

Pentru prima dată de când familia lui Bruce Willis a dezvăluit luna trecută că celebrul actor a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD), fotografii cu actorul pe o stradă din California au fost publicate în Daily Mail.

Willis este văzut purtând un pulover albastru, adidași și o căciulă de lână, însoțit de doi prieteni, având în mână o cafea.


Willis, în vârstă de 67 de ani, s-a retras din cariera sa anul trecut, după ce a fost diagnosticat cu afazie – o tulburare neurologică a limbajului cauzată de obicei de un accident vascular cerebral. Pe 16 februarie, familia sa a dezvăluit că vedeta din seria de filme „Dead to Live” și alte zeci de filme suferă și de demență avansată.


Într-o declarație în numele familiei sale, s-a afirmat: „Am vrut să oferim o actualizare cu privire la starea soțului nostru, a tatălui nostru și a iubitului nostru prieten. Starea lui se deteriorează și acum a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD). Este o boala foarte grava de care nu am auzit niciodata si care poate afecta pe toata lumea. În prezent nu exista tratament pentru aceasta boala”.
Demența frontotemporală (FTD) afectează lobii creierului implicați în comportament, rezolvarea problemelor, planificare și emoții. Simptomele ei includ modificări de personalitate, comportament obsesiv și dificultăți de vorbire. Este a doua cea mai frecventă demență după Alzheimer.
„Din păcate, afectarea comunicării este doar un simptom cu care se confruntă Bruce. Oricât de dureros este pentru noi, suntem uşuraţi că am primit diagnosticul precis. Demenţa frontotemporală este cea mai frecventă demenţă la persoanele sub 60 de ani. Credem că această boală are nevoie de o mai mare conștientizare și de mai multe cercetări.”
În urmă cu câteva luni, fiicele lui Willis au postat pe Instagram fotografii în care el arată fericit alături de fosta lui soție Demi Moore și de fiicele lor Tallulah și Scout, în timp ce iau cina împreună.
Tallulah a postat o fotografie cu ea și cu părinții ei pe Instagram, cu tatăl ei, Bruce, uitându-se la câinele lui Demi, Pilaf.


„Îmi iubesc părinții și familia!”, a scris Talula.
Sora ei Scout a împărtășit mai multe fotografii de la cina fericită a familiei, inclusiv o fotografie cu Bruce mângâind câinele și o altă fotografie cu el ținând mâna actualei sale soții Emma. „Cina în familie”, a scris Scout. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: