ANIMA NEWS

ȘTII FIINDCĂ ȘTIM !

LUMEA DE AZIMAGAZIN

Ciprian Apetrei: Lupta de gen a înlocuit-o pe cea de clasă și a depășit grija pentru femei

Ciprian Apetrei

De Ziua drepturilor femeii, să ne gândim la suferințele femeilor din Iran, China, India, Coreea de Nord, dictaturile musulmane și lista este lungă, din păcate.

Să ne gândim și că, în Occident, lupta pentru drepturile femeilor a început să își muște coada. În Scoția, doamna prim-ministru a demisionat după un scandal incredibil. Un violator de femei, bărbat, a fost condamnat la închisoare. Foarte bine, veți spune, așa merită. Da, dar apoi s-a auto-declarat femeie și a cerut să își ispășească pedeapsa într-o închisoare de… femei. Un violator închis împreună cu zeci de femei, pare un vis pervers al unui bolnav psihic. Greșit, a spus stânga progresistă și eliberatoare, care s-a mobilizat să i se respecte violatorului dreptul de a își ”schimba sexul” cum dorește. Despre cum s-ar simți femeile închise alături de violatorul de femei, nici un interes.
Lupta de gen a înlocuit-o pe cea de clasă și a depășit grija pentru femei. Intră aici și sprijinirea bărbaților care se declară femei ca să participe la competiții sportive feminine, unde au, evident, avantajul fizicului. Lista este lungă, și aici, din păcate.
Acest tip de activism nu se interesează deloc de femeile din Iran, China, India, Coreea de Nord, dictaturile musulmane, care chiar suferă. Singurul lor adversar este Occidentul, unde o duc foarte bine.
Pare de râs, dar nu este. Cui folosește aceasta slăbire a Occidentului? Răspunsul este simplu, dușmanilor sai totalitari, din care primul este Rusia. Lista este și aici lungă, din păcate. Propaganda lor se hrănește din aceasta ”decadență” a Occidentului, pe care o și finanțează, de mult timp.
Să aveți grija de domnișoarele și doamnele din viața voastră. Și purtați-vă la inimă mamele și bunicile. (Ciprian Apetrei / ”Podul”)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: