ISRAELMAGAZIN

Cisiordania/Huwara: Un vehicul israelian a fost atacat, doi răniți / Delegația israeliană a părăsit summitul de securitate de la Sharm el-Sheikh (VIDEO)

Un atac armat asupra unui vehicul israelian în orașul Huwara din Cisiordania, duminică, s-a soldat cu rănirea a două persoane în vârstă de 30 de ani, dintre care una în stare gravă.

Bărbatul cu o rană gravă la cap și soția sa de 35 de ani cu răni ușoare, care a leșinat, au fost transferați la Spitalul Bellinson. Bărbatul a fost internat la secția de traume.
Teroristul a folosit o mitralieră Carlo improvizată. Arma s-a blocat, iar teroristul a scăpat-o înainte de a fugi. Bărbatul rănit a reușit să îl împuște pe terorist înainte ca acesta să fugă.


Forțele FDI au început apoi o vânătoare de oameni și l-au transferat pe terorist pentru interogatoriu. Acesta este membru al Jihadului Islamic.
Hamas a lăudat atacul, spunând că acesta a fost „un răspuns natural la crimele împotriva palestinienilor”.
De asemenea, ca răspuns la atac, delegația israeliană a părăsit summitul de securitate israeliano-palestinian de la Sharm el-Sheikh.
Luna trecută, teroriști din organizația Lion’s Den au tras un foc de armă asupra unui vehicul deținut de israelieni, omorând două persoane, pe ruta 60, în apropiere de orașul Huwara din Cisiordania.
Victimele au fost identificate ca fiind Hillel Menachem Yaniv și Ygal Yaakov Yaniv, doi frați în vârstă de 19 și 21 de ani, rezidenți ai orașului Har Bracha din apropiere, potrivit oficialilor locali.
O rachetă a fost lansată din Gaza în Israel sâmbătă seara și, odată cu apropierea Ramadanului, există o teamă palpabilă de o escaladare a tensiunilor. (Anima News)

Lasă un răspuns

%d